När dras Extrachansen BingoLotto?

Vinnare 29 september Extrachansen är ett spel som du som inte fått bingo, eller vunnit på ditt serie- och lottnummer kommer att älska. För trots att du inte vunnit i programmet finns det fortfarande en chans för dig att bli en vinnare!

Vem vann på Extrachansen?

För 25 år sedan vann Els-Marie Pettersson från Visby 25 000 kronor på en skraplott.

Hur vet jag om jag vunnit på BingoLotto?

Du kan enkelt se om du har fått bingo på något av bingospelen eller om du vunnit någon av våra fina vinster med hjälp av ditt serienummer genom att klicka dig in till Mina sidor/Mina bingolotter. Du kan också se vinstresultatet för dina lotter direkt i BingoLottos app.

Vem vann bilen i BingoLotto?

För bara någon vecka sedan gick en bil i Bingolotto till Kristinehamn. I går var det dags igen. Den här gången heter vinnaren Gunnel Olsson. – Jag vann 100 kronor på första spelet så jag tänkte att jag ringer, men det var för sent.

När dras Extrachansen?

Alla Lottorader med Joker du spelar ger dig en andra chans att vinna 1 miljon kronor i Andra Chansen-dragningen. Nästa dragning sker 6 november, då delas 20 miljonvinster ut!

Vart är koden på Bingolotto?

Koden du ska ange är den kod som står precis bredvid ditt serie- och lottnummer. Du hittar koden inuti bingolotten, längst upp till vänster på den första sidan, när lotten ligger uppslagen.

Vilken är koden på BingoLotto?

Registrera din nitlott och få en extra vinstchans Koden du ska ange är den kod som står precis bredvid ditt serie- och lottnummer. Du hittar koden inuti bingolotten, längst upp till vänster på den första sidan, när lotten ligger uppslagen. Koden består av tecken som består av siffror och/eller bokstäver.

Hur lång tid tar det att få en vinst från BingoLotto?

Vad det gäller resor som vinster i programmet och på bingolotten är det viktigt att veta att man får ett presentkort som gäller upp till två år för att utnyttja. Resor är en populär vinst och vi tror och hoppas såklart att vi med alla gemensamma krafter kommer att återgå till ett normalt tillstånd längre fram.

Kan det vara mer än en vinst på en bingolott?

När du vunnit på din bingolott, finns det ingen anledning att sluta spela. För du kan vinna fler än en gång på din bingolott!

Hur mycket är drömvinsten på lotto?

Drömvinsten börjar på 75 miljoner och växer därefter för varje vecka som går. För att vinna Drömvinsten ska du ha sju rätt på Lotto och minst två rätt på Joker, räknat antingen framifrån eller bakifrån. Det spelar ingen roll om det är Lotto 1 eller Lotto 2 och gäller både dragningen på onsdagar och lördagar.

Hur mycket kostar en bingolott?

Den vanliga bingolotten, enkellotten, kostar 50 kronor och finns alltid att köpa, både i butik och digitalt.

Hur får man ut vinst på Bingolotto?

Vinst på papperslott Nya lotter och kontantvinster på upp till 1000 kronor löser du in hos återförsäljare av bingolotter. Det gäller även om du har vunnit flera kontantvinster på under 1000 kronor, på en och samma lott som tillsammans överstiger 1000 kronor. Ditt vinstbevis är sidan där serie-/lottnummer står angivet.